Csilla

Gyermekem a gimnázium 3. osztályában járt a tanfolyamra. A 2. félévben már láttam némi javulást, de ez nem volt jelentős még, valahogy többet vártam.  Most, így az érettségi küszöbén elhatározta a lányom, hogy a kezébe veszi a sorsát és “belehúz”, hiszen komoly tervek fogalmazódtak meg benne. Aznap megtanulja a leckét, amit feladnak és használja a megtanult módszereket. Azt hiszem, hogy ő alapvetően az a típusú emberke, akinek fejben kell, hogy eldőljön a változtatni akarás és akkor a már kapott és megismert módszerek nagy segítséget jelentenek számára.

A nyáron kiderült, hogy több ismerősének egy-egy tantárggyal komoly problémája van, ő pedig teljesen természetesnek vette, hogy leült velük és elmagyarázta hogyan tanuljanak a  tanfolyamon tanult módszerekkel.

Nagyon sajnálom, hogy ezeket a módszereket nem tekintik alapvetően a tananyag részének már az általános iskolában. Mivel sajnos nem tanítják, én feltétlenül javaslom, hogy használják ki a szülők azt, hogy ez a technika ill. módszer létezik, ugyanis korábban még sohasem hallottam hasonlóról sem.

Címkék: , , , , , , , ,