Tanulástechnika tanfolyam általános iskolásoknak

 

Bár az általános iskolai oktatás (8 éve) általában azonos intézményben zajlik, az alsóból felső tagozatba való átlépés így is felér egy kisebb iskolaváltással. Az új tantárgyak és sok esetben ismeretlen tanárok számos leküzdendő akadályt jelenthetnek a diákoknak, melyeket egy valódi intézményváltás (8 vagy 6 osztályos gimnáziumba) esetén az ismeretlen környezet és az új közösség okozta bizonytalanság tovább nehezít. Az új helyzet még a legjobb tanulók jegyeiben is megmutatkozhat, a megszokottnál gyengébb eredmények pedig minden diák számára ugyanolyan nehezen feldolgozhatóak. Természetesen nem csak az 5. osztály megkezdése járhat problémákkal, hiszen a felsőbb évek tanulmányai során újabb és újabb tantárgyak jelennek meg, az egyre közeledő továbbtanulás és a pályaválasztás okozta “nyomás” pedig még tovább erősíti a felmerült nehézségeket.

Minek puska?” tanulástechnika tanfolyamunk során a gyerekek megtanulhatják az önálló tanuláshoz elengedhetetlen figyelmes olvasást, a lényegkiemelés különböző fajtáit, és számos jegyzetkészítési módszer elsajátításán túl segít megtalálni és fejleszteni azokat a problémákat, melyek eddig nehezítették, sőt talán meg is keserítették a tanulási folyamatot és a leckekészítést.

Az új félév kiváló alkalom a jobban és nehezebben tanulók számára egyaránt, hogy kiköszörüljék az előző félévi bizonyítványon esett csorbákat és olyan hatékony módszereket sajátítsanak el, melyekkel még eredményesebbé tehetik a továbbtanuláshoz szükséges felvételi felkészülésüket! A nálunk tanultakkal továbbá megkönnyíthetik azoknak az akadályoknak a sikeres legyőzését is, amelyekkel a középiskola tananyagai szembesítik majd.

A tanfolyam időtartama: 14 alkalom (14 x 60 perc)
A tanfolyam díja: 56 000 Ft

Kedvezményes díjaink

  • Testvér kedvezmény: Ugyanazon félévben jelentkező testvérek esetén az egyik jelentkező díjából 50% kedvezményt biztosítunk (bővebben)
  • Csoportos kedvezmény: min. 3 fős “csoport” (osztálytársak, barátok) ugyanazon tanfolyamra történő jelentkezése esetén a csoport minden tagjának díjából 20% kedvezményt biztosítunk (bővebben).
    Egy adott iskolába való kiszállás esetén ezen kedvezményünk nem vehető igénybe.

Jelentkezni lehet:

a következő adatok megadásával:

  • gyermek neve, iskolája, évfolyama
  • szülő neve, telefonszáma, e-mail címe, számlázási címe

A “Minek puska?” tanulástechnika tanfolyamról bővebben az alábbi linken olvashat.

 

Következő tanulástechnika tanfolyamaink:

SZEKSZÁRD:
Tanulástechnika tájékoztatót és tanulási képességfelmérést tartunk 2024. január 17-én (szerdán) 17:30-19:00 óra között a Szekszárdi Dienes Valéria Általános Iskolában (Szekszárd, Szent-Györgyi Albert utca 6.)

PÉCS:
Tanulástechnika tájékoztatót és tanulási képességfelmérést tartunk 2024. január 23-án (kedden) 17:30-19:00 óra között a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában (7621 Pécs, Széchenyi tér 11.).

A Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskolában (Pécs, Apáczai Csere János körtér 1. A ép.) induló csoportunkhoz 2024. január 10-ig lehet csatlakozni. A kapcsolatfelvétel email formájában lehetséges az info@minekpuska.hu címen.

A tájékoztató alkalmon való részvétel ingyenes, de a megfelelő férőhely és feladatlap érdekében regisztrációhoz kötött: https://minekpuska.hu/jelentkezes vagy info@minekpuska.hu

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,