Tanulástechnika tanfolyam általános iskolásoknak

 

Bár az általános iskolai oktatás (8 éve) általában azonos intézményben zajlik, az alsóból felső tagozatba való átlépés így is felér egy kisebb iskolaváltással. Az új tantárgyak és sok esetben ismeretlen tanárok számos leküzdendő akadályt jelenthetnek a diákoknak, melyeket egy valódi intézményváltás (8 vagy 6 osztályos gimnáziumba) esetén az ismeretlen környezet és az új közösség okozta bizonytalanság tovább nehezít. Az új helyzet még a legjobb tanulók jegyeiben is megmutatkozhat, a megszokottnál gyengébb eredmények pedig minden diák számára ugyanolyan nehezen feldolgozhatóak. Természetesen nem csak az 5. osztály megkezdése járhat problémákkal, hiszen a felsőbb évek tanulmányai során újabb és újabb tantárgyak jelennek meg, az egyre közeledő továbbtanulás és a pályaválasztás okozta “nyomás” pedig még tovább erősíti a felmerült nehézségeket.

Minek puska?” tanulástechnika tanfolyamunk során a gyerekek megtanulhatják az önálló tanuláshoz elengedhetetlen figyelmes olvasást, a lényegkiemelés különböző fajtáit, és számos jegyzetkészítési módszer elsajátításán túl segít megtalálni és fejleszteni azokat a problémákat, melyek eddig nehezítették, sőt talán meg is keserítették a tanulási folyamatot és a leckekészítést.

Az új félév kiváló alkalom a jobban és nehezebben tanulók számára egyaránt, hogy kiköszörüljék az előző félévi bizonyítványon esett csorbákat és olyan hatékony módszereket sajátítsanak el, melyekkel még eredményesebbé tehetik a továbbtanuláshoz szükséges felvételi felkészülésüket! A nálunk tanultakkal továbbá megkönnyíthetik azoknak az akadályoknak a sikeres legyőzését is, amelyekkel a középiskola tananyagai szembesítik majd.

A tanfolyam időtartama: 14 alkalom (14 x 60 perc)
A tanfolyam díja: 56 000 Ft

Kedvezményes díjaink

  • Testvér kedvezmény: Ugyanazon félévben jelentkező testvérek esetén az egyik jelentkező díjából 50% kedvezményt biztosítunk (bővebben)
  • Csoportos kedvezmény: min. 3 fős “csoport” (osztálytársak, barátok) ugyanazon tanfolyamra történő jelentkezése esetén a csoport minden tagjának díjából 20% kedvezményt biztosítunk (bővebben).
    Egy adott iskolába való kiszállás esetén ezen kedvezményünk nem vehető igénybe.

Jelentkezni lehet:

a következő adatok megadásával:

  • gyermek neve, iskolája, évfolyama
  • szülő neve, telefonszáma, e-mail címe, számlázási címe

A “Minek puska?” tanulástechnika tanfolyamról bővebben az alábbi linken olvashat.

 

Következő tanulástechnika tanfolyamaink:

KOZÁRMISLENY:
Tanulástechnika tájékoztatót és tanulási képességfelmérést tartunk 2023. szeptember 14-én (csütörtökön) 16:30-18:00 óra között a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskolában – Kozármisleny, Alkotmány tér 53.

PÉCS:
Tanulástechnika tájékoztatókat és tanulási képességfelméréseket tartunk

  • 2023. szeptember 19-én (kedden) 17:30-19:00 óra között a PTE Deák Ferenc Gimnázium és Általános Iskolában (2-es Gyakorló) – Pécs, Őz u. 2.
  • 2023. szeptember 20-án (szerdán) 17:30-19:00 óra között a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában – Pécs, Széchenyi tér 11.

A tájékoztató alkalmon való részvétel ingyenes, de a megfelelő férőhely és feladatlap érdekében regisztrációhoz kötött: https://minekpuska.hu/jelentkezes vagy info@minekpuska.hu

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,