Tanulástechnika tanfolyam középiskolásoknak

A középiskola egészen másfajta kihívások elé állítja a diákokat, mint az általános iskola. Megnő a napi tanulnivaló mennyisége és a témazáró dolgozatokra való felkészülés sem megy egyik napról a másikra. Mindezek mellett a tanórán kívüli tevékenységek száma sem csökken: a szakkörök, a különböző különórák és hobby tevékenységek mellett egyre nehezebben lehet jól beosztani az időt a tanuláshoz.

A 9 és 10- es tanulóknak szóló „Minek puska?” tanulástechnika tanfolyamunk célja, hogy megkönnyítse a gimnáziumok és a szakközépiskolák által támasztott újfajta tanulási kihívásokhoz való alkalmazkodást.

A tanfolyam során a diákok megismerhetik a hatékony időbeosztás fortélyait, a különböző tantárgyak megtanulásához kapcsolódó hatékony tanulási módszereket. Fejlesztésre kerülnek olyan képességek, amelyek elengedhetetlenek a sikeres tanuláshoz pl.: figyelem, memória, olvasás/szövegértés, problémamegoldás.

A 11. és 12.- es tanulókat tanfolyamunk felkészíti az érettségi vizsga olyan eredményes teljesítésére, mellyel jelentősen megnő az esély a különböző felsőoktatási intézményekbe való sikeres bejutásra is.

Az érettségi előtt állók tanfolyamunkon megtanulhatják a hatékony időbeosztás módszereit, a lényegkiemelés különböző fajtáit, az eredményes tanulást szolgáló memóriafejlesztő technikákat. Ezen kívül felkészítjük a szóbeli és az írásbeli vizsgahelyzetekben való sikeres szereplésre is.

A tanfolyam időtartama: 14 alkalom (14 x 60 perc)
A tanfolyam díja: 56 000 Ft

Kedvezményes díjaink

  • Testvér kedvezmény: Ugyanazon félévben jelentkező testvérek esetén az egyik jelentkező díjából 50% kedvezményt biztosítunk (bővebben)
  • Csoportos kedvezmény: min. 3 fős “csoport” (osztálytársak, barátok) ugyanazon tanfolyamra történő jelentkezése esetén a csoport minden tagjának díjából 20% kedvezményt biztosítunk (bővebben)
    Egy adott iskolába való kiszállás esetén ezen kedvezményünk nem vehető igénybe.

Jelentkezni lehet:

a következő adatok megadásával:

  • gyermek neve, iskolája, évfolyama
  • szülő neve, telefonszáma, e-mail címe, számlázási címe

A “Minek puska?” tanulástechnika tanfolyamról bővebben az alábbi linken olvashat.

Következő tanulástechnika tanfolyamaink:

KOZÁRMISLENY:
Tanulástechnika tájékoztatót és tanulási képességfelmérést tartunk 2023. szeptember 14-én (csütörtökön) 16:30-18:00 óra között a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskolában – Kozármisleny, Alkotmány tér 53.

PÉCS:
Tanulástechnika tájékoztatókat és tanulási képességfelméréseket tartunk

  • 2023. szeptember 19-én (kedden) 17:30-19:00 óra között a PTE Deák Ferenc Gimnázium és Általános Iskolában (2-es Gyakorló) – Pécs, Őz u. 2.
  • 2023. szeptember 20-án (szerdán) 17:30-19:00 óra között a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában – Pécs, Széchenyi tér 11.

A tájékoztató alkalmon való részvétel ingyenes, de a megfelelő férőhely és feladatlap érdekében regisztrációhoz kötött: https://minekpuska.hu/jelentkezes vagy info@minekpuska.hu

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,