Online Tanulástechnika tanfolyam

A COVID vírus miatti távoktatás bevezetésével nehéz időszak kezdődött szülők, diákok és tanárok számára egyaránt. Nagyon fontos volt, hogy a gyerekek a kialakult helyzetet ne extra szünetként éljék meg, hiszen még nagyobb önfegyelemre, és felelősségérzetre volt szükség a részükről. Az oktatás minden téren folytatódott és a számonkérések sem maradtak abba, tehát mindenkinek muszáj volt időt-energiát fektetnie a tanulásba, hogy az új viszonyok között is teljesíteni tudjon.
Ehhez a legfontosabb egy szoros napirend kialakítása és a hatékony önálló tanulás volt, amit az otthoni körülmények között is tartani kellett, hogy ne halmozódjanak fel a feladatok, hiszen a torlódás nagyon hamar olyan mértéket tud ölteni, ami már leküzdhetetlenné válhat.

Ezen speciális helyzet segítésére tanfolyamainkat 2020. márciusa óta online távoktatás formájában is elérhetővé tettük, így számos diáknak megkönnyítettük a tananyag önálló feldolgozására épülő tanulást. 

Megváltozott szokások a COVID járvány óta

A többéves járványhelyzet a számos nehézség mellett pozitív változásokat is eredményezett. Az online megoldások elterjedése, a használatukban szerzett jártasság mindenki számára sokkal elfogadottabbá tette az otthoni munkavégzést, és tanulást. Ennek megfelelően az online tanfolyamaink iránti érdeklődés a járványt követően is megmaradt, mely főleg a kollégisták, vidékről bejárók, és a sport-, vagy más szabadidős tevékenység miatt igen sűrű elfoglaltságokkal rendelkezők számára jelent továbbra is könnyebbséget.

Online tanulástechnika tanfolyamaink folyamatosan elérhetőek szabad kapacitásainknak megfelelően.

Legközelebbi csoportindulásról érdeklődni az info@minekpuska.hu címen lehetséges.

Mit kínál a tanulástecnika tanfolyamunk?

Kislétszámú, interaktív videokonferencia formájában végigvesszük a teljes tanulási folyamatot a tanulás megfelelő körülményeitől kezdve, a tanulás helyes megtervezésén, a szövegfeldolgozás és hatékony memorizálás folyamatán át a sikeres felidézésig. Mindemellett figyelem- és problémamegoldást fejlesztő feladatok, valamint az egyéni tanulási stílusok feltérképezését szolgáló kérdéssorok segítségével szerzünk információt a gyerekek tanuláshoz kapcsolódó területeiről.

A gyerekek tehát a tanult módszerek alkalmazásával lerövidíthetik a tanulásra fordított időt, könnyebben memorizálhatják a tananyagot, melyet hosszabb távon meg is tudnak tartani, valamint a tanultakat biztosabban fel tudják idézni, ráadásul mindezt önállóan, szülői segítség nélkül!

A tanfolyam részletei

A tanfolyam időtartama: 6 x 2 óra (heti 1 dupla óra 6 héten át)
más tömbösítés is lehetséges egyedi egyeztetés alapján

Korosztály: általános iskola felső tagozat | középiskola | egyetemista/felnőtt korosztály

A következő tanfolyam kezdete: folyamatosan (min 6 fő jelentkezése esetén indul)

A tanfolyam díja: 48 000Ft

Jelentkezz!

a következő adatok megadásával:

  • gyermek neve, évfolyama, *e-mail címe (*az online videokapcsolathoz szükséges)
  • szülő neve, telefonszáma, e-mail címe, számlázási címe

A fizetéshez, valamint az online kapcsolat kialakításához szükséges információkat a jelentkezést visszaigazoló e-mailben küldjük.

A “Minek puska?” tanulástechnika tanfolyamról bővebben az alábbi linken olvashat.