Hatékony tanulás, tartós tudás, jobb jegyek!

Tanuld meg hogyan kell!
Jelentkezz az ingyenes tájékoztató és képességfelmérő alkalmunkra, melyet legközelebb az alábbi időpontokban tartunk:
¤ 2023. december 12-én (kedden) 17:30-19:00 óra között Szekszárdon, a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karon (Szekszárd, Rákóczi u. 1.)
¤ 2023. december 13-án (szerdán) 16:30-17:30 óra között a Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskolában (Pécs, Apáczai Csere János körtér 1. A ép.)

Ingyenes képességfelmérés

Díjmentes tájékoztató alkalmunkon képességfelmérést tartunk.

10 - 18 éves korig

Általános- és középiskolásoknak, illetve érettségire készülőknek is hasznos tudás.

Tanulj hatékonyan!

A tanulásnak nem kell szenvedésnek lennie! Megtanítunk arra, hogyan csináld jól.

Tanulj hatékonyan!
Mi megtanítjuk hogy csináld

Tanfolyamunk elsődleges célja a diákok tanulási hatékonyságának feltérképezése és fejlesztése, így tanulási nehézségekkel küzdők és jó tanulók számára egyaránt ajánljuk.

Miről lesz szó a tanfolyamon?

Különböző technikák és módszerek elsajátításával a tanulóknak lehetőségük nyílik arra, hogy minél rövidebb idő alatt minél mélyebb és tartósabb tudásra tegyenek szert, mely által sikeresebbek lehetnek az iskola keretein belül és kívül egyaránt. Néhány példa:

Ingyenes

Melyek a legalkalmasabb
feltételek a tanulásra?

Ingyenes

Milyen módszerekkel
növelhető a tanulási motiváció?

Ingyenes

Teljesítményszorongást
csökkentő módszerek

Ingyenes

Különböző figyelem- és
memóriafejlesztő stratégiák

Ingyenes

Hogyan fejleszthető az
olvasás és a szövegértés?

Ingyenes

Hatékony és eredményes probléma-megoldási és tanulási technikák

Miért érdemes elvégezni a tanfolyamot?

Ha a „Minek puska?” tanfolyamot választod, akkor:
  • a leghatékonyabb pszichológiai és a pedagógiai tanulási módszerekkel ismerkedhetsz meg
  • időt és energiát spórolhatsz meg tanulási folyamataid során
  • életre szóló tapasztalatokat és módszereket szerezhetsz
  • a tanultakat a különböző szintű oktatási intézmények (általános iskolától a felsőoktatásig) bármely tananyagának elsajátításakor könnyedén hasznosíthatod

Diákjaink mondták:

Mindig lassan végeztem a dolgom, és nem is olyan pontosan, ahogyan ez alatt az idő alatt lehetett volna. Így amikor megláttuk ezt a tanfolyamot, azt gondoltam: “Ezt nekem találták ki.” És tényleg! Az órák jó hangulatban teltek, mindig jókat nevettünk. Nagyon jó csoport volt. Robiékkal (direkt nem tanárokkal-t írtam) is jól szót értettünk, külön jó volt, hogy nem kellett magázódni. Azért tanultunk is “valamit”, csupa hasznos és jó dolgot. Könnyebben is megy azóta a tanulás, illetve majd még idén is tesztelem magam, de minden tudásom megvan hozzá. Szóval jó dolog ez a (ahogy magunk között mondtuk) TTT, azaz Tanulás Technika Tanfolyam. Köszi!
Anna
Anna (12)
A tanfolyamot nem saját akaratomból kezdtem, de útközben rá kellett jönnöm, hogy nagyon is élvezem. Az oktatók kedvesek voltak, figyeltek a “diákokra” és nem úgy kellett rájuk tekintenem mint egy tanárra, hanem mint egy nálam idősebb barátra, aki új módszereket mutat az eredményesebb tanuláshoz. A módszerekről pedig csak annyit, hogy nagyon hatásosak és tényleg egyszerűbb lett velük a tanulás. A tanfolyamon résztvevők között voltak nálam fiatalabbak és idősebbek is de ez nem okozott problémát. 🙂
Gergő (15)
Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam, mert különféle technikákat sajátítottunk el, melyek segítségével könnyebé vált a tanulás folyamata. Most gimnazistaként is tudom ezeket alkalmazni. Nem mellesleg jó volt a társaság, sok új embert ismertem meg, akikkel mai napig tartom a kapcsolatot. 🙂
Nelli (15)
Nekem nagyon hasznos volt a kurzus, több okból kifolyólag: segített a tanulásban és megismertem új embereket. Az órák jó hangulatban teltek, sok nevetéssel. A tanult módszerekkel szervezettebben tudok tanulni és gyorsabban. Ezáltal több időm marad más dolgokra.
Viola (12)
Nekem a tanfolyam sok mindent adott: barátokat és tudást. Sok gondom volt a történelemmel, a fizikával és a kémiával. Nem tudtam mit várjak ettől az egész tanfolyamtól. Kicsit tartottam tőle, hogy vajon eredményes lesz-e, de így a végére büszkén mondhatom és köszönöm is, hogy igen. Sikeres volt! A bajos tantárgyakat megmentettem azokkal a segítő eszközökkel, amiket az órákon kaptam, és a többi tantárgynál is tudtam őket használni. Remélem aki jelentkezik majd erre a tanfolyamra, ugyan ilyen sikeresen fejezi majd be.
Vivi (15)

Együtt élvezetesebb és még jobban is megéri!

Testvér- és csoportos kedvezményekkel várunk Titeket.

  • Testvérkedvezmény: Ugyanazon félévben jelentkező testvérek esetén az egyik jelentkező díjából 50% kedvezményt biztosítunk. (bővebben)
  • Csoportos kedvezmény: min. 3 fős “csoport” (osztálytársak, barátok) ugyanazon tanfolyamra történő jelentkezése esetén a csoport minden tagjának díjából 20% kedvezményt biztosítunk (bővebben) – ezen kedvezményünk adott iskolában szerveződő csoportok esetén nem vehető igénybe.

Jelentkezz ingyenes tájékoztatónkra! (kötelezettségek nélkül)

Tanulástechnika tájékoztatót és tanulási képességfelmérést tartunk az alábbi időpontokban:
¤ 2023. december 12-én (kedden) 17:30-19:00 óra között Szekszárdon, a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karon (Szekszárd, Rákóczi u. 1.)
¤ 2023. december 13-án (szerdán) 16:30-17:30 óra között a Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskolában (Pécs, Apáczai Csere János körtér 1. A ép.)

A felmérés 10-18 éves diákok és egy felnőtt kísérőjük számára vehető igénybe díjmentesen.

Megfelelő számú férőhely érdekében regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével:

© Minekpuska 2013